TJ státní statek Hraničné Petrovice - TJ Mladějovice

18.05.2008 14:00

TJ státní statek Hraničné Petrovice - TJ Mladějovice

1 : 5

Branky: Opichal Jan - Fujdiak Jan 3, Pospíšil David, Berg Jaromír

Rozhodčí: Doležal Josef

 

SESTAVA:

 

 

STŘÍDÁNÍ:

 

 

Nejspíš je to už pravidlem. Vždy když hrajeme na půdě Petrovic, tak nás nemine nějaké to "malé" překvapení v podobě sprchy přímo na hřišti. Nebo v tomto případě přímo vodopádu z nebe. Nicméně průběh zápasu to neovlivnilo a kupodivu se dostavilo i početné publikum. Do zápasu jsme šli s jasným úmyslem odvézt si tři body a zůstat dále ve hře o postup. Zvláště při sobotní prohře Huzové.

 

Začátek zápasu se nesl v duchu – vyzkoušíme co na ně. A tak domácí nakopávali míče na vysoké útočníky, kteří prodlužovali balóny na zabíhající spoluhráče. Ovšem to moc ovoce zezačátku neneslo, jelikož hřiště bylo krátké a tyto míče sbíral Matoušek ve spolupráci s gólmanem Jirkou Hoškem. A tak udeřilo na druhé straně. Po napadání stopera domácích, vypíchnul míč Fujdiak, ten doputoval k volnému Pospíšilovi a před ním čekal již jen brankář. Střela po zemi byla nejlepší varianta a tak jsme mohli slavit důležitý první gól – 0:1! To znamenalo pro domácí jediné. Vrhnout více sil do útoku. Varianta nakopávaných míčů konečně přinesla ovoce. Domácí útočník prodloužil na krajního záložníka a ten, sice křižován, šel na branku sám. Ovšem neporadil si jako jeho protějšek a poslal střelu vedle pravé tyče. Znovu se tedy pokračovalo podle zaběhnutého schématu. Domácí nakopávali míče, ty se odrážely zpátky, kde je sbírali záložníci popřípadě obránci. A z jednoho takového odraženého míče se zrodila druhá akce hostů. Od zálohy dostal míč do běhu Fujdiak a střelou na bližší tyč zvýšil vedení hostů – 0:2! Poté se zrodili další šance na obou stranách, ale ani jeden tým nedokázal zužitkovat a tak se šlo za vydatného deště do kabin za stavu 2:0 pro hosty.

Druhý poločas byl od začátku v režii hostů. Hráli více po zemi a domácím to dělalo evidentně problémy. Jednu takovou akci začal Krejčíř, který obešel protihráče a uvolnil nabíhajícího Fujdiaka. Ten si udělal prostor na hranici šestnáctky a perfektní křížnou střelou na vzdálenější tyč nedal domácímu gólmanu šanci – 0:3. Poté na hřišti existoval jen jeden tým. Další akci po vybojovaném míči ve středu pole začal Jemelík. Perfektní narážečkou s Pospíšilem a následnou přihrávkou z jedné vyšachovali hosté domácí obranu a Fujdiak završil hattrick – 0:4! Poté se hra odehrávala v zaběhnutých kolejích prvního poločasu. Hosté se stáhnuli a domácí zkoušeli bezúspěšně nakopávané míče. A tak znovu udeřilo na druhé straně. Na pravé straně se k míči dostal Berg a zařídil se přesně podle hesla - když nevíš co s míčem, vystřel! A povedlo se perfektně, kdy střelou šajtlí do protipohybu brankáře zvýšil na 0:5! Poté převzali otěže zápasu nejen domácí, ale hlavně počasí. Jestliže nejprve lilo, tak nyní to byla naprostá průtrž mračen. Domácí to ovšem neodradilo a toužili aspoň po čestném úspěchu. Nejprve to dvakrát zkoušeli z dálky, jejich střely však vždy minuly hostující tyče. A tak udeřilo na konci zápasu, kdy po tečované střele se přeci jen domácí dočkali a stanovili tak konečný výsledek na 1:5!

 

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.