TJ SOKOL Střelice - TJ Mladějovice

27.04.2009 14:10

TJ SOKOL STŘELICE - TJ MLADĚJOVICE

2 : 1  (1 : 0)

Branky:             Horník Jiří, Buřval Michal - Fujdiak Jan

Žluté karty:      0 - 0
Rozhodčí:         Škárek Zdeněk

SESTAVA:

Sestava ve Střelicích

  

STŘÍDÁNÍ:

---

 Za velmi větrného počasí jsme odehráli duel na hřišti prvního mužstva tabulky TJ Sokol Střelice. Přesto, že se jednalo o duel prvního s posledním, tak průběh tomu neodpovídal.

První poločas jsme hráli proti větru a to ovlivnilo rázně naši hru dopředu. Zároveň ale se ani domácí nedostávali do brankových příležitostí, spíše se jednalo a šance z chyb. První předvedl náš brankář, kdy mu nešťastně přeskočill míč po malé domů, naštěstí šel vedle branky. První půle nepřinesla žádná velká vzrušení, přesto se domácí dostali do vedení. Po rohovém kopu se několikrát odražený balon dostal k domácímu hráči a ten dokázal míč prostřelit do brány. 1:0. Tak i poločas skončil.

Po změně stran jsme chtěli využít příležitostí na střelbu z dálky, kterou podporoval silný vítr. Taková se nám povedla bohužel jen jedna, kdy po vysunutí se Fujdiaka z obrany a jeho tečované střele míč zapadnul za záda bezmocného domácího golmana. 1:1. To vedlo domácí ke dvojímu střídání. A byl to právě střídající Jirka Horník, který na hranici šestnáctky obešel protihráče a střelou na vzdálenější tyč nedal našemu golmanu šanci. 2:1. Tak se i zápas skončil...nebyly jsme natolik nebezpeční, abychom si vynutili nějaký tlak.

Přesto jsme si dle mého názoru mohli odvést důležitý bod. 

ADMIN

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.