TJ Sokol Příkazy - TJ Mladějovice (2012/13)

15.04.2013 08:41

TJ Sokol Příkazy 0:0 TJ Mladějovice
Neděle 15. 4. 2013 16:30h

Branky: 0 - 0

Rozhodčí: Kološ

Počet platících diváků: 70

Sestava domácí: ---

Sestava hosté: Bambásek – Obšil, Matoušek, Jemelík, Huňka – Pospíšil, Labuda, Krejčíř, Berg – Vaculík O., Fujdiak Trenér: Venclík Robert

Střídání: Huňka - Svoboda

Za krásného počasí konečně odstartovala jarní část sezóny 2012/13. Zavítali jsme do Příkaz, pátého celku soutěže. Celku, který doma ze sedmi zápasů neztratil doposud ani bod. Podzimní utkání na našem hřišti dokázali domácí vyhrát 2:1 a odvést si od nás všechny tři body.

Po úvodním oťukávání si první šanci připravili domácí a to hned gólovou. Naše zbytečná ztráta míče na domácí šestnáctce vedla k rychlému protiútoku, kdy domácí poslali míč za obranu, útočník udělal kličku brankáři, ale z úhlu trefil jen tyč. Poté se hra vyrovnala. Domácí převážně hrozili ze standardních situací. Z jedné takové trefil domácí hráč z 25m břevno. Následně jsme se více dostávali do hry a aktivní Pospíšil po levé a Berg po pravé straně se dostávali z křídelních prostor do zajímavých situací. Bohužel chyběla koncovka. Jednu gólovou šanci jsme si přeci jen vypracovali a to když z pravé strany centroval po zemi Berg a na zadní tyči orazítkoval Fujdiak brankovou konstrukci. V závěru poločasu jsme pustili domácí do série rohových kopů, nicméně nic závažného se nestalo.

Druhý poločas měl podobný scénář. Domácí se snažili dostávat do naší obrany buďto nákopy na vysoké útočníky, nebo kombinací po naší levé straně. Žádnou gólovou šanci si ovšem nevypracovali. Dvě dobré šance se naskytly na naší straně. Do dobré pozice byl uvolněn Pospíšil, ale střelu mu stihli domácí obránci zablokovat. Největší šanci druhého poločasu měl znovu Fujdiak, který se zjevil na penaltovém puntíku úplně osamocen, ale koncovku nezvládnul a vystřelil pouze do domácího gólmana. Posledních 15minut nás domácí dostávali pod tlak, jelikož jsme nedokázali podržet míč v útoku. Nicméně se příliš často nedostávali do zakončení, a pokud, tak v brance zasáhl debutant Bambásek. Na závěr zápasu se domácí dostali do série rohových kopů, ale nejnebezpečnější z nich byl, když míč proskákal malým vápnem, aniž by jej někdo z hráčů zasáhnul. Utkání tedy skončilo bezbrankovou remízou.

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.