TJ SOKOL PASEKA "B" - TJ MLADĚJOVICE

18.10.2009 12:30

TJ SOKOL PASEKA "B" - TJ MLADĚJOVICE

1 : 3  (0 : 1)

Branky:                Kolář - Dadu , Jemelík, Pospíšil

Žluté karty:         0 - Svoboda, Dadu

Rozhodčí:             Valouch

SESTAVA:

Sestava proti Pasece

  

STŘÍDÁNÍ:

Předposlední zápas tohoto roku jsme odehráli na horké půdě v Pasece proti tamějšímu B týmu. 

První poločas jsme dokázali domácí tým přehrávat kombinační hrou, ovšem našemu výkonu chybělo přesné zakončení. Jediná velká akce ze strany domácích byl přímý volný kop, který se snesl na břevno. Poté jsme již domácí k ničemu výraznému nepustili. Do tutové šance se dostal po přihrávce Berga Dadu, ale jemu střela nesedla a skončila skoro u rohového praporku. O několik minut později jsme však již slavili. Tečovaná střela Patrika Dadu se odrazila od tyče za záda domácího golmana! 0:1! Tak se již poločas skončil.

Druhá půle se nesla ve stejném rytmu. Ovšem nyní jsme již dokázali zužitkovat vytvořené akce ve vstřelené góly. Nejdříve se střelou po zemi prosadil Jemelík a poté po faulu na Pospíšila sám faulovaný proměnil s přehledem penaltu. Domácí pak začali hrát, ale jejich míčům chyběla přesná přihrávka na útočníky. Čestný úspěch zaznamenali až v nastaveném čase, kdy se z šestnáctky trefil Kolář.

Čeká nás poslední zápas tohoto roku a tím bude další derby tentokráte s Hnojicema. V tomto kole byly odloženy tři zápasy a proto jsme v neúplné tabulce na druhém místě za Bohuňovickým béčkem, kterému byl odložen zápas na domácí půdě proti Petrovicím (nezpůsobilý terén).

ADMIN

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.