TJ Sokol Odrlice - TJ Mladějovice (2011/12)

07.11.2011 10:38

 

TJ Sokol Odrlice 5:5 (2:1) TJ Mladějovice
Neděle 6. 11. 2011 13:30h

Branky: Řezník M. 2, Řezník R. 2, Havlíček Michal - Filgas 3, Obšil, Pospíšil

Rozhodčí: Navrátil Miroslav, Vlček, Martínek

Počet platících diváků: 50 (odhad)

Sestava domácí: ---

Sestava hosté: Hoško – Svoboda, Jemelík, Pospíšil, Huňka – Berg, Krejčíř, Matoušek, Vaculík P. – Labuda, Filgas Trenér: Venclík Robert

Střídání: Vaculík P. – Obšil

Možná při pohledu na výsledek přemýšlíte, jestli jsme nezačali hrát lední hokej. Ne, opravdu se jedná o výsledek našeho posledního podzimního zápasu, lépe řečeno první jarní předehrávky. Na domácí půdě jsme v prvním zápase porazili naše soupeře z Odrlic 3:1 a pro tři body jsme si jeli i najeho hřiště. Samozřejmě jsme věděli, jakým stylem se bude hra ubírat. Domácí hráli dlouhé nakopávané míče s důrazným sledováním jejich útočníků. První gól ovšem padl po standardní situaci domácích, kdy zcela nehlídaní se ocitli dva hráči domácích na penaltě a se skórováním hlavou neměli problém. 1:0. Druhý gól padl po chybě v obraně a následném faulu v šestnátce. Penaltový střelec se nemílil - 2:0. Do spousty gólových šancí jsme se ale dostálavali, problémem ovšem bylo jejich proměňování. Na 2:1 korigoval poločasový výsledek Mira Filgas, kdy střelou po zemi levačkou překonal domácího brankaře.

Do druhé půle jsme šli s vědomím, že pokud se nám podaří proměnit alespoň polovinu gólových šancí, nemůžeme odjet z Odrlic bez bodu. Výraznou čáru přes rozpočet nám ovšem udělali domácí a hlavně pan pomezní sudí, který neodmával jasné ofsidové postavení a domácí hráč hned v úvodu druhé půle zvýšil na 3:1. Za následné protesty byl vyloučen Jirka Horník (sedící v té době na lavičce). Do hry nás vrátil střelou z 25m přes zeď  David Pospíšil. 3:2. Jenomže naše útočná hra otevírala zadní vrátka a domácí útočník si nejprve poradil s obráncem a přízemní střelou na zadní tyč znovu posunul domácí do dvougolového vedení. 4:2. Přesto nebylo ani zdaleka po zápase. Na 4:3 snížil znovu Mira Filgas a když tentýž hráč za pár minut vyrovnal a pět minut před koncem se Marcel Obšil opřel na šestnáctce do míče a schovanou střelou na zadní tyč překlopil skóre poprvé na naši stranu, vypukla zasloužená radost - 4:5. Tu ovšem vystřídal pocit zmaru, když v poslední minutě ze standardky vyrovnal domácí hráč - 5:5.

Lukáš Jemelík

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.