TJ SOKOL NÁKLO - TJ MLADĚJOVICE

08.06.2009 13:39

TJ SOKOL NÁKLO - TJ MLADĚJOVICE

1 : 0  (1 : 0)

Branky:                 Hlaváč Pavel - 0

Žluté karty:          ... - Fujdiak Jan

Červené karty:    0 - Fujdiak Jan

Rozhodčí:             Kryl Stanislav

SESTAVA:

Sestava v Nákle

  

STŘÍDÁNÍ:

V předposledním zápase sezóny jsme jeli do Nákla. Na soupeřových hřištích se nám tradičně nedaří, když jsme byli schnopni za celou sezónu přivézt pouhopouhé tři body. Soupeř byl navíc namočen v sestupových spekulacích, takže vypuštění zápasu z jeho strany rozhodně nehrozilo.

Zápas a vlastně celou první půli jsme byli aktivnější, ale naše snaha končila na šestnáctce, kde nám chybělo přesné a důrazné zakončení. Ve 20. minutě nás potrestal soupeř. Průnikem mezi třemi hráči a zakončením k tyči levačkou se blýsknul domácí útočník. 1:0. Pak přišel nepříjemný okamžik pro Patrika Dadu, když se bez cizího zavinění svalil na zem a jeho stav byl natolik vážný, že ho musela odvézt sanitka. Naše platonická snaha o vstřelení branky na domácí nemohla stačit. Ti se do dobrých pozic dostávali hlavně pomocí křižných pasů a následným uvolněním jeden na jednoho. První poločas už ale žádné další nebezpečí nepřinesl.

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Ovšem od zhruba 70. minuty jsme přeskupili řady s cílem zjednodušení hry a přidáním většího důrazu. To se nám vyplatilo, ale ani Pospíšil ani Jurkovič nedokázali domácího golmana překonat a když už se to po rohovém kopu povedlo, tak rozhodčí odpískal faul na brankaře (který byl přinejmenším sporný). Vinou přeskupení zadních řad se i domácí dostávali do dobrých příležitostí, ovšem to končilo buďto jejich nepřesností či dobrými zákroky Hoška. Posledních 10 minut jsme dohrávali v 10-ti hráčích, když se zcela zbytečně nechal vyloučit Fujdiak...

Domácí mohli slavit setrvání ve III. třídě, my jsme jako již tradičně odjížděli bez bodu.

ADMIN

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.