TJ MLADĚJOVICE - TJ SOKOL SLAVONÍN "B"

02.06.2009 09:59

TJ MLADĚJOVICE - FK NEDVĚZÍ

3 : 2  (2 : 0)

Branky:             Jemelík Lukáš, Berg Jaromír, Dadu Patrik - Petula Milan 2

Žluté karty:      Dadu Patrik, Fujdiak Jan, Vyroubal Svatopluk - Petula Milan, Horák David
Rozhodčí:         Doležal Josef

SESTAVA:

Sestava proti Nedvězí

  

STŘÍDÁNÍ:

 

V sobotu jsme při příležitosti kácení máje sehráli utkání, ve kterém nám již o nic nešlo z hlediska sestupu či udžení, jelikož karty již byly rozdány jasně. Přesto jsme chtěli našim příznivcům ukázat, že fotbal hrát umíme a trošku si je udobřit. A jelikož jich přišla skoro stovka, tak jsme měli o motivaci postaráno.

Zápas jsme začali, tak jak není bohužel našim zvykem. Poslední zápasy jsme vždy první poločasy zaspali a pak jen stěží doháněli. Tento poločas byl jiný, jelikož po levé straně dostal míč do prostoru a následně odcentroval Krejčíř, míč propadnul mezi brankářem a obráncem a já dal asi svůj nejlehčí gól v životě:-) 1:0. Hosté byly lepší v kombinaci, jejich záložní řada nám dělala problémy, ale naší zbraní byly protiútoky, kdy jeden z nich potáhnul Berg, udělal si místo na střelu a zamířil přesně na vzdálenější tyč! 2:0. Hosté přeci jen zabrali a najednou jsme byli všude pozdě. Z toho vyplynula šance, na jejímž konci hostující útočník trefil tyč. Za zmínku stojí i skvělý zákrok našeho golmana, kdy chytil střelu z přímého volného kopu.

Druhá půle začala, jak první skončila. Hosté měli míč na svých kopačkách. A pod tlakem jsme chybovali v obraně, z čehož plynul gól na 2:1. Následně jsme znervózněli, neudrželi jsme míč na kopačkách a dostávali se ještě pod větší tlak, jehož vyústěním byl vyrovnávací gól. 2:2. Když to všechno vypadalo na čekání na třetí gól v naší síti, udělal hostující obránce chybu. Nastřelil výborně napadajícího Dadu a ten se tváří v tvář brankáři nemílil! 3:2. Další šance si hostující mužstvo nevytvořilo, nýbrž po průniku Berga po pravé straně se do zakončení z malého vápna dostal střídající Vyroubal Michal, ale přestřelil.

Získané tři body zlepšili náladu na večerní zábavu a zajistili postup pro první dva celky tabulky.

ADMIN

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.