TJ Mladějovice - TJ Sokol Odrlice (2011/12)

08.08.2011 13:21

TJ Mladějovice 3:1 TJ Sokol Odrlice

Sobota 6. 8. 2011 16:30h

Branky: Labuda 2, Pospíšil - Lachnit

Rozhodčí: Šafařík

Počet platících diváků: 28

Sestava domácí:    Hoško – Huňka, Jemelík, Pospíšil, Svoboda – Obšil, Matoušek, Krejčíř, Berg – Vaculík O., Labuda

Střídání: Obšil – Vaculík P., Vaculík O. – Filgas, Pospíšil – Zdražil

K prvnímu utkání podzimní části sezóny 2011/12 jsme nastoupili v domácím prostředí proti celku z Odrlic. Družstvo Odrlic, stejně jako my, v předchozí sezóně postoupilo ze IV. třídy. V základní sestavě se objevily i letní posily, jmenovitě Marcel Obšil (hostování Újezd) a Ondřej Vaculík (přestup Šumvald). Na lavičce čekali na svou šanci Patrik Vaculík (hostování Střelice) a Jaroslav Zdražil (hostování Újezd). K zápasu byli také připraveni zasáhnout do hry Miroslav Filgas a Marek Všianský.

Od začátku utkání byl patrný styl hry, který hostující tým chtěl praktikovat. Jednoduchá hra s nakopáváním míčů za domácí obranu. Nutno říci, že se jim tato taktika vyplatila hned v úvodu. Hostující útočník unikl bránícím hráčů a střelou po zemi otevřel skóre. 0:1! Domácí se nejprve nebyli schopni kombinační hrou přes dobře bránící obranu dostat, až do doby, kdy David Pospíšil z pozice stopera vyvezl míč a na hranici šestnáctky se narážečkou dostal až před gólmana hostů a s přehledem po zemi srovnal. 1:1! Od tohoto okamžiku se domácí dostávali více do hry a odměna na sebe nenechala dlouho čekat. Rychle rozehraný aut se dostal znovu k Pospíšilovi a ten střelou ze třiceti metrů vylekal gólmana hostů, který skákající míč neudržel a skvěle předvídající Labuda dorazil míč do branky. 2:1!

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako půle první. Domácí se snažili o kombinační hru, hosté hrozili míči za obranu. Uklidnění na kopačky přinesl svým druhým gólem Labuda, který využil nesmyslného autového vhazování na hostujícího gólmana a doklepával míč do brány. 3:1! Od této chvíle si domácí vypracovali řadu šancí, ale s jejím proměňováním měli velký problém. Hosté zahrozili třikrát svým typickým způsobem - dlouhým míčem a důsledným sledováním - šancím ovšem zabránil svým vyběhnutím Hoško.

Tříbodová výhra na začátku sezóny je důležitá a doufám, že nám pomůže nejenom v následujícím zápase ve Střeni.

Lukáš Jemelík

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.