TJ Mladějovice - TJ Sokol Drahanovice

19.04.2009 00:13

TJ MLADĚJOVICE - TJ SOKOL DRAHANOVICE

2 : 0  (1 : 0)

Branky:             Krejčíř Martin 2 - 0

Žluté karty:      Krejčír Martin, Wiesner František - 1
Rozhodčí:         Kolimár Pavol

SESTAVA:

Vítězná sestava proti Drahanovicím

  

STŘÍDÁNÍ:

 

Za příjemného jarního počasí jsme sehráli duel s celkem TJ SOKOL DRAHANOVICE. A konečně se nám podařilo vybojovat vítěžství a částečně si udobřit domácí fanoušky, kterých dorazila půl stovka. Jak vidíte, tak jsme nastoupili v dosti odlišné sestavě. Z útoku se na levej kraj obrany postavil Fujdiak, napravo Jurkovič. Do útoku se vydal Pospíšil Tomáš a Baláž. Tím jsme chtěli vyřešit naše největší problémy po krajích obrany a to se povedlo a neslo to užitek.

Zápas začal vzájemným okoukáváním soupeřů. Hra se odehrávala především ve středu pole. Od začátku bylo jasné, že to bude o chtění a bojovnosti. Do první příležitosti se po průniku po pravé straně naší obrany dostal hostující útočník, ovšem jeho centr stačil Fujdiak odrazit na roh. Poté jsme se začali prosazovat. Největší problémy dělali hostům křižné pasy na Berga, kdy si nejednou povodit obránce, ale chyběla tomu závěrečná fáze. Dvakrát zkoušel zakončit sám, ovšem jednou jeho střela šla těsně nad a druhá trefila břevno. Do velké šance se probil Rozsíval, ale v koncovce nezachoval chladnou hlavu a jeho střela proti vyběhnuvšímu brankáři šla nad. Následně se hra znovu odehrávala ve středu hřiště. Až do akce, kdy po přiklepnutí za hostující obranu se dostal Krajčíř, první střelu brankář vyrazil, ovšem na dorážku již neměl! 1:0. Tak se i poločas skončil.

Důležité bylo nenechat se na začátku půle zatlačit a nechat si dát góla. To první se stalo, to druhé naštěsí ne. Hosté nás přehrávali a najednou jsme byly moc pasivní, neudrželi jsme míč na útočné polovině a z toho se rodil tlak. Ten ovšem nebyl korunován žádnou vyloženou situací. Došlo na pár závarů, ale hosté nebyly tak důrazní v koncovce, jak by potřebovali. Postupem času jsme se znovu dostali do hry a otopili tlak hostů. Z toho plynuly i některé naše šance, které ovšem nebyly dotáhnuté až do konce. Dvě velké tutovky měl Pospíšil, ale nedokázal zakončit do branky, nýbrž jen nad břevno. Po protiútoku a faulu na Baláže jsme zahrávali přímý kop z hruba dvaceti metrů a Fujdiakova levačka našla na zadní tyči nikým nekrytého Krejčíře, který s přehledem zavěsil hlavou pod břevno! 2:0. Tím se náš soupeř vzdal a již nenašel odpověď. Na závěr přišla ještě jedna šance, kdy po pravé straně unikl Berg, přihrál před branku Jemelíkovi, který ještě hledal nikým nekrytého Vyroubala, ten ovšem trefil jen brankáře.

Tak se zrodila po dlouhé době výhra a oživla naše naděje na záchranu.

PS:    Velký dík patří Mecovi (Mirovi Horníkovi), který se postavil do brány a odvedl vynikající výkon.

ADMIN

Zpět

Diskusní téma: TJ Mladějovice - TJ Sokol Drahanovice

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.