TJ Mladějovice - TJ SOKOL Blatec

04.05.2009 10:18

TJ MLADĚJOVICE - TJ SOKOL BLATEC

3 : 3  (0 : 2)

Branky:             Dadu Patrik, Fujdiak Jan, Pospíšil Tomáš - Kubíček, Kaderka Petr,                          Hradil Jakub

Žluté karty:      ... - ...
Rozhodčí:         Bastl Josef

SESTAVA:

Remízová sestava proti Blatci

  

STŘÍDÁNÍ:

 

S téměř nutností získat tři body jsme nastupovali k sobotnímu utkání proti soupeři z Blatce.

Začátek odpovídal našim představám, míč jsme měli více na kopačkách, ale hosté udeřili jako první a to dosti lacinou brankou, kdy centrovaný míč z trestného kopu propadl po nedorozumnění Pospíšila s brankářem až do sítě. 0:1. Odpovědět jsme mohli z rohového kopu, kdy si nikým nehlídán naběhnul Krejčíř na vzdálenější tyč, ale hlavičkou zamířil těsně vedle levé tyče. A tak přišel znovu trest z ničeho, kdy našeho nedůrazu využil hostující útočník a dotlačil míč do sítě. 0:2. Tak poločas i skončil.

Druhou půli jsme začali hodně aktivně a chtěli jsme hosty zatlačit do defenzívy. To se nám povedlo a jako první měl šanci Pospíšil Tomáš, kdy po centru pod sebe od Berga, dostal míč na malé vápno, ten mu však skočil a zakončení podle toho i vypadalo. Snížení jsme se dočkali po trestném kopu Fujdiaka, který zakroutil míč na vzdálenější tyč. 1:2. Hosté se příliš na naši polovinu nedostali a když, tak jen zásluhou dlouhého odkopu. A tak přišlo vyrovnání, kdy akci na levém kraji zálohy rozjel Rozsíval, jeho střela skončila na tyči a odrazila se na nohu nekrytého Tomáše Pospíšila a ten se již nemílil. 2:2. Obrat skóre nastal po dlouhém míči za obranu, kde si naběhnul Dadu a lobem přes vyběhnuvšího golmana dal na 3:2. To do konce zbývalo asi 10minut. Pohroma ovšem přišla v poslední minutě, kdy odkop od brány hostů prodloužil útočník a jeho kolega běžel sám na golmana, jemuž píchnul míč okolo nohy a bylo srovnáno. 3:3.

Smolný, ale zároveň hloupý závěr zápasu, kdy jsme udělali školáckou chybu, nás stál velmi důležité dva body... 

ADMIN

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.