TJ MLADĚJOVICE - TJ SOKOL BABICE B

30.08.2010 14:08

V neděli jsme sehráli první derby v této sezóně. Sice jsme byli vedeni jako domácí celek, nicméně kvůli rekonstrukci a řádnému zakořenění trávy, jsme utkání sehráli v Babicích. Počasí přálo pěknému fotbalu, hřiště bylo kvalitní a díváků dorazilo poměrně velké množství.

Nastoupili jsme v sestavě:
Hoško – Matoušek (C), Pospíšil, Jemelík, Huňka – Wiesner, Horník, Krejčíř, Berg – Filgas, Fujdiak.
Střídání:
Huňka – Svoboda, Wiesner - Všianský

Opět jsme nezachytili začátek utkání a inkasovali z rohového kopu po závaru na malém vápně, kdy se lépe zorientoval domácí  Vlček a ranou pod břevno nedal golmanu šanci – 1:0. Nechtěli jsme opakovat scénář z Dalova a proto jsme se vrhli do útoku. Po čtvrthodince svůj první ze tří gólů v zápase zaznamenal Filgas a bylo srovnáno – 1:1. I nadále jsme hráli lépe kombinačně a čekali na svou příležitost. Po nebezpečných střelách Fujdiaka a hlavně Krejčíře se ovšem skóre neměnilo. Domácí pro naši bránu nepředstavovali nebezpečí s vyjímkou standartních situací. Důležitý druhý gól se nám podařilo vstřelit ještě před odchodem do šaten. Po přihrávce Matouška si za obranu naběhl Wiesner a s přehledem nahrál před prázdnou bránu Filgasovi, jenž se zakončením neměl problém - 1:2.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první, kdy jsme kombinovali po zemi a postupně se propracovávali k zakončení, či alespoň k pokusu. Uklidňující třetí gól si připsal čistým hattrickem Filgas, kdy míč, proletivší z pravé strany od Berga, se dostal až k němu a zasekávačkou si položil gólmana – 1:3. Poté přišla slabší dvacetiminutovka, kdy jsme pustili do hry domácí hráče, ale k nějaké vyložené šanci se domácí nedostali. Definitivní tečku za utkáním udělal Všianský, kdy po rychlém brejku a nádherném centru Filgase se položil rybičkou do míče – 1:4.

Autor:   Lukáš Jemelík

Report z webu TJ sokola Babice

TJ Sokol BABICE – TJ MLADĚJOVICE  1 : 4  (1:2) 

 Sestava:Provaz-Mader,Kuhn,Vrána,Plachý R. - Vlček,Dvořáček,Kymlička,Vacula - Draxl,Kuba - Derka,Mondek,Poledňák

 Branky:Vlček

Rozhodčí: Navrátil,Weisser,Švancara 

V místním derby byli jasně lepší hostující hráči.I když jako první po závaru před svou brankou inkasovali z kopačky Vlčka.Nenechali se nijak deprimovat a svou hrou přesvědčovali o lepším výkonu.Ten nedal dlouho na sebe čekat a po necelé čtvrthodince bylo srovnáno.Hra dále připomínala jen málo z fotbalové učebnice.Domácí se nedostávali ani za polovinu hřiště natož pak,aby vymysleli nějakou kloudnou akci.Hosté se zase předbíhali v zahazování i těch nejvyloženějších šancí a tak se skóre dlouho neměnilo.Stalo se tak až chvíli před půlí,kdy po velmi dobré a kvalitní fotbalové akci hosté zavěsili do prázné brány.poločas byl pro domácí vysvobozením.

Do druhé půle provedli domácí několik změn,ale ke kýženýmu obratu to nevedlo.Hosté i když již neměli takovou převahu nadále kontrolovali hru a po jednom opět povedeném útoku zvýšili na 1 : 3.Největší rozdíl byl v chuti zvítězit.Domácí neopustila letargie a někteří hráči naprosto nejevili žádnou snahu.Působyli naprosto odevzdaným a otráveným dojmem.Nebylo proto žádným překvapením,že hosté po jednou zvlášť podařeném útoku zvýšili na konečných 1 : 4.

Neodpustím si jednu poznámku k výkonu domácího celku.Je doslova tragédie,když nejstarší hráči jako Vrána,Vacula jezdí po hřišti poprdeli a mladí rádoby perspektivní hráči jako Vlček jsou líní udělat pár kroků navíc.

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.