TJ MLADĚJOVICE - FC JÍVOVÁ

15.11.2008 13:00

TJ Mladějovice - FC Jívová

0 : 2

Branky: 0 - Frei Stanislav, Schmidt Josef

Rozhodčí: Navrátil Gustav

Žluté karty: Fujdiak Jan, Dadu Patrik

 

SESTAVA:

SK Šumvald

 

 

STŘÍDÁNÍ:

 

  K poslednímu zápasu v roce 2008 jsme nastoupili proti silnému celku FC Jívová s vědomím, že jsme za podzimní část vybojovali pouze 5 bodů na domácím hřišti!

 Před zraky zhruba 30-ti diváků se začátek zápasu nesl ve vyrovnaném trendu. Do šancí se dostávali jak domácí, tak hosté, nebyly to však šance 100%. Jednu takovou měl Berg, který po pěkné uličce od Fujdiaka zakončoval na přední tyč, ale trefil pouze síť za brankou. Hosté se dostávali před branku také málo a když, tak z rohových kopů. Ještě jednu šanci měl Rozsíval, který ovšem již neměl sílu na důraznější zakončení ve vápně. A tak přišla chyba při bránění rohového kopu, kdy si na centr na přední tyč naběhl hostující útočník a vstřelil úvodní gól zápasu. 0:1! Tak také poločas skončil.

 Po přestávce se domácí moc do hry nedostávali, jelikož volili místo hry po zemi nakopávané míče na útočníky, kteří neměli šanci proti obranné přesile. A tak přišel trest v podobě rychlého protiútoku. Jemelík rozehrával standardní situaci na zadní tyč, kde míč vyrazil hostující gólman, do protiútoku se vrhnuli hosté ve třech, ale útočník překvapivě volil střelu na bližší tyč a byl z toho gól na 0:2! V dalším průběhu zápasu domácí opět jen nakopávali míče, které se vraceli jako bumerang a hosté podnikali nebezpečné protiútoky. Žádný z nich se ovšem neujmul a tak tedy zápas skončil 0:2.

 Po 15-ti kolech máme na kontě žalostných 8 bodů, kdy jsme dokázali na domácí půdě urvat pouze 5 bodů a venku jen jednu výhru. To jsou důvody k zamyšlení nás všech, zda-li chceme nadále jen remcat v hospodách o tom, jak by a co kdyby, NEBO konečně něco s tím dělat, vrhnout se na zimní přípravu, nabrat kondici, která nám všem tak zoufale chybí a dát se dohromady jako tým. Pokud toto nezvládneme, pak můžeme být nadále jen pro smích a také to může být nadlouho našich posledních 11 zápasů! JE TO POUZE A JENOM NA NÁS!

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.