TJ DALOV - TJ MLADĚJOVICE

24.08.2010 13:06

V neděli po Pivních slavnostech jsme odehráli druhé utkání sezony v Dalově. Bohužel se do našich statistik nepřipíše žádný bod, jelikož jsme neuvěřitelně zaspali první poločas a rázem prohrávali 3:0. Ale popořádku.

Nastoupili jsme v sestavě: Hoško – Svoboda, Jemelík, Pospíšil D., Fujdiak – Berg, Horník, Krejčíř, Matoušek (C) – Filgas, Dadu. Na lavičce byli připraveni Wiesner a Jiglaru.

Ani jsme se nestačili rozkoukat na prosluněném dálovském hřišti a již jsme prohrávali 1:0. Po naší chybě v rozehrávce se na dva obránce řítila čtveřice domácích a po ideálním vyřešení situace zvolil domácí útočník i ideální zakončení. Bohužel tato situace nás neprobudila. Naše kombinace se rozpadla na napřesnosti předfinálních přihrávek, kdy po zisku míče šli domácí okamžitě nákopem do útoku a tato hra nám činila velké problémy. Tak padl i druhý gól, kdy za dlouhým míčem šel důrazně do souboje domácí útočník a zakončení do prázdné branky již nebylo problémem. K.O. bylo dokonáno po faulu v šestnáctce a následném proměněném pokutovém kopu. 3:0. Oživení útoku přineslo prohození Matouška s Fujdiakem. Právě po přenesení hry od Fujdiaka se dostal k míči Berg a před bránu poslal přízemní centr, který na dvakrát uklidil Filgas za záda domácího brankáře. 3:1.

Druhý poločas byl ve znamení našeho marného boje se zasunutým blokem soupeře. Za poločas se domácí dostali jen k málu situacím, kdy by byly v držení míče na naší polovině. Totální ofenzíva ovšem vyzněla v niveč, když centr z leva do vápna adresoval Fujdiak a pro údajný offside nebyl uznán druhý gól Miru Filgasovi. Následně měl na kopačce snížení Martin Krejčíř, tomu ovšem pro změnu nepřálo břevno a když ani Filgas netrefil po odraženém míči z úhlu prázdnou branku, nemohli jsme jinak, než odjet z Dalova s prohrou 1:3.

Jemelík Lukáš

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.