SK Šumvald "B" - TJ Mladějovice

01.11.2008 13:30

SK Šumvald "B" - TJ Mladějovice

0 : 3

Branky: 0 - Fujdiak Jan, vlastní, Jemelík Lukáš

Rozhodčí: Bastl Josef

Žluté karty: ...

 

SESTAVA:

SK Šumvald

 

 

STŘÍDÁNÍ:

 

 

Po delší pauze se vám hlásím s reportem ze zápasu. Přiznám se, že jsem v důsledku našich špatných výsledků a nedostatku času na reporty z minulých zápasů vyprdnul. Tímto dávám ovšem najevo, že to byl výpadek jen krátkodobý a od teď bude zase všechno při starém (tedy až na další víkend, kdy zápas neuvidím).

Přejděme tedy k zápasu samotnému. Nastoupili jsme ve výše graficky zobrazené sestavě. Po delší pauze se do ní vrátil Honza Matoušek na nové místo ve středu zálohy, na pozici stopera se nejspíše na delší čas posunul David Pospíšil, který si zde vede velmi dobře. V útoku znovu dostal vedle Fujdiaka šanci Mira Berg.

 

Domácí začali zápas poněkud ostýchavě, jakoby cítili důležitost souboje o to, nebýt na posledním místě.... Hosté se pouštěli do napadání a z toho vznikaly chyby domácích hráčů a zisk míče na naše kopačky. První test pro brankáře domácích vyrobil Fujdiak, který se z 30m opřel do míče a nadělal brankáři velké starosti. Do první opravdu velké příležitosti se dostal Krejčíř, ale z úhlu pouze nastřelil gólmana do obličeje. Poté se ovšem domácí probudili a převzali kontrolu nad zápasem. Několikrát vystrašili hosty z větších vzdáleností, ale branku netrefili. A tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

Jak skončila první půle, tak izačala druhá. Domácí převaha by se dala nazvat jalovým tlakem, s kterým jsme neměli větší problémy. Naopak z protiútoku odeřil Fujdiak, který technickou střelou ze 30m přehodil domácího gólmana! 0:1!!! Poté se zápas odehrával především na naší půlce, kdy domácí se snažili na nerovném terénu kombinovat, ale příliš se tlačili středem hřiště. Po faulu ve středu hřiště zahrávali hosté přímý volný kop, který Jemelík nacentroval na vzdálenější tyč, kde vracel míč před bránu vystřídavší Jurkovič a domácí stoper si ve snaze přizvednout míč nad branku vstřelil vlastence! 0:2!!! To přineslo relativní klid na naše kopačky a pouštěli jsme se do protiútoků. Jeden takový skončil bohužel nešťastně pro Fujdiaka, který si při sprintu natáhnul stehení sval a musel být vystřídán. V 80. minutě mohlo přijít snížení stavu, ale perfektním zákrokem špičkou kopačky zabránil gólu Hoško a následnou dorážku nezvládnul domácí útočník. V úplném závěru zápasu se trefil ještě Jemelík, jenž využil odkryté obrany domácích a potvrdil výhru! 0:3!!

 

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.