Poslední domácí zápasy

19.05.2008 10:32

MUŽI

Po minulotýdenní jasné výhře na půdě Petrovic, nás čeká další nepříjemný soupeř - TJ Sokol Horní Loděnice. Soupeř, se kterým jsme podzimní utkání prohráli na jeho půdě 1:2 a soupeř, jenž v posledním kole porazil Huzovou, tehdy první celek tabulky. Proto to bude perný boj a oba soupeři se jistě udou snažit navázat na poslední výsledky.

Zápas začíná v sobotu o půl páté. Zveme všechny příznivce na poslední domácí zápas sezóny.

 

A3A1402

Mladějovice

Hor.Loděnice

24.05. 16:30

SO

Rozhodčí: Augustin

 

DOROST

Derby! To jediné slovo vyjadřuje vše. Zvlášť v případě Babic, kdy je rivalita jasně daná. Tým Babic, nacházející se na opačném konci tabulky, si jistě pojede pro výhru. Předchozí zápas skončil na soupeřově půdě 3:0 pro domácí klub. To ale nemusí nic znamenat, pokud dorostenci nastoupí v plné síle, už nejednou ukázali, že mají na to hrát i se soupeři z vyšších pater tabulky.

Zápas začíná v neděli o čtvrt na tři.

C2A1202

Mladějovice

Babice

25.05. 14:15

NE

Rozhodčí:  Kryl st.

 

ŽÁCI

Po výhře ve Střelicích, kdy i v 10-ti lidech dokázali vydolovat tři body, čeká na žáky mužstvo z nejtěžších. Druhý tým tabulky TJ Medlov se pere o postup a je momentálně jen o skóre za Blatcem. Předchozí zápasy dopadli lépe pro Medlov, kdy nejprve vyhráli na svém hřišti 3:2, poté u nás pouze remizovali 3:3 a v posledním měření sil přejeli na svém hřišti naše žáky 8:1. Při současné formě si ale myslím, že podobný výsledek nehrozí, nýbrž naopak a mohli by naši nejmladší ukrást favoritovi bodíky.

Zápas se hraje v sobotu ve dvě odpoledne.

E2A2304

Mladějovice

TJ Medlov

24.05. 14:00

SO

Rozhodčí:  Augustin

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.