Hody

20.07.2009 19:54

Turnaj MUŽI 

1. semifinále TJ MLADĚJOVICE 2
: 3 FC DOLANY "B"
2. semifinále TJ SOKOL STŘELICE 0 : 1 TJ SOKOL PASEKA
O 3. místo TJ MLADĚJOVICE 1 : 3 TJ SOKOL STŘELICE
Finále TJ SOKOL PASEKA 1 : 3 FC DOLANY "B"

     

     

     

      

    Turnaj poznamenala průtrž mračen, ikdyž ta se strhla až v našem zápase o třetí místo. Do té doby panovalo slunečné a příjemné počasí.
    První zápas jsme prohráli s Dolanami, kdy jsme hned na začátku kopali penaltu, nicméně jsme nepromněnili a vzápětí jsme dostali dva góly. Naše snaha o vyrovnání nebyla marná, nýbrž jsme toho dosáhli. Rozhodla penalta v závěru utkání, kdy hosté bezproblému proměnili.
    Ve druhém utkání předvedli větší kvalitu hráči z Paseky (hlavně v koncovce), ikdyž mužstvo Střelic jim bylo vyrovnaným soupeřem, nicméně nedokázali vstřelit gól.
    V utkání o třetí místo proti nám nastoupilo mužstvo poražených Střelic a bohužel se projevil rozdíl dvou tříd. I po přerušení, vlivem průtrže mračen, se na obrazu hry nic nezměnilo a hosté ze Střelic si zaslouženě odvezlo pohár za třetí místo.
    Finále se neslo ve stylu převahy Paseckých hráčů, ale Dolany těžili z dobře nacvičených brejkových situací a jejich nekompromisním proměňování. Tak se zrodilo poměrně velké překvapení, když si pohár za výhru v turnaji odvezli hráči Dolan a na Paseku zbylo "jen" druhé místo. Jistě velké povzbuzení před sezónou. Tímto jim patři gratulace!

Turnaj ŽÁCI 

1. semifinále TJ MLADĚJOVICE 2
: 1 FC LUŽICE
2. semifinále FK ŠTERNBERK 1 : 3 SK UNIČOV
O 3. místo FC LUŽICE
0 : 9 FK ŠTERNBERK
Finále TJ MLADĚJOVICE 0 : 5 SK UNIČOV

 

 

 

 

V prvním utkání nastoupili naši žáci k utkání proti Lužicím. Zápas to byl velmi vyrovnaný a bylo vidět, že kluci ani na jedné straně nejsou rozehraní. Nicméně do vedení šli žáci Lužic. Domácí ovšem díky dvěma gólům ve druhé půli rozhodli o svém postupu do finále.
V něm na ně čekal vítěz souboje Šternberka proti Uničovu. Žáci ročníku 97 a níže předváděli pěkný fotbal, ale postoupit mohl jen jeden. Tím se stalo družstvo Uničova.
V boji o třetí místo bylo jednoznačně lepší Šternberské žactvo, když rozstřílelo méně zkušené hráče Lužic. Ti by v žádném případě neměli věšet hlavu, ale naopak tvrdě pracovat a ta radost v podobě výher příjde.
Ve finále nás tedy čekal těžký soupeř, který potvrdil roli favorita a zvítězil. Nicméně naši žáci si ukázali, že hratelný je soupeř každý, ať už hraje o pár tříd výše nebo ne. Gratulace tedy míří do Uničova, ale také všem zúčastněným týmům za krásné zpříjemnění hodové neděle početnému diváctvu.

"SRANDAMAČ (SVOBODNÍ vs. ŽENATÍ)"

Pro pobavení nejen diváků, ale hlavně všech zúčastněných hráčů (i hráček) se tradičně v neděli dopoledne scházíme na mladějovickém hřišti. Situací k popukání si myslím bylo dosti a o výsledek (2:7) zase tolik nikdy nejde (nicméně jako vždy vyhráli zkušenější hráči). Příští rok si beru na svoje triko, že postavím konkurence schopnější tým a konečně vás proženeme pánové;-)

HODOVÁ ZÁBAVA

Bohužel se pro nepřízeň počasí nekonala...holt ne každý rok je krásně...

ADMIN

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.