FC KOLOS JIŘÍKOV - TJ MLADĚJOVICE

07.09.2010 16:42

FC KOLOS JIŘÍKOV 8:2 TJ Mladějovice

Branky:               Michalík Vl. 2, Višňa 2, Šopík 2, Hejbal, Ledvina - Fujdiak 2
Žluté karty:       Iliw - Pospíšil T., Matoušek, Dadu

Ihned po příjezdu na hřiště v Jiříkově nám bylo jasné, že nás čeká těžký boj. Předchozí výsledky domácího mužstva mluvily za vše: těsná prohra doma 4:5 s Petrovicemi a dvě remízy ze hřišť v Dolanech a Tršicích. Velmi podmáčený terén navíc nepřál naší hře.

Nastoupili jsme v sestavě:
Pospíšil T. – Fujdiak, Pospíšil D., Jemelík, Huňka – Wiesner, Matoušek (C), Krejčíř, Berg – Filgas, Vaculík
Střídání: Dadu – Wiesner, Svoboda – Krejčíř, Všianský – Vaculík

V deštivém počasí si příliš mnoho diváků nenašlo cestu na podmáčený plácek v Jiříkově, a jak se později ukázalo, bude je to mrzet. Počasí i hřiště značně nahrávalo soupeři. Jednoduchou hrou se dostávali k odraženým balonům a ty nekompromisně posílali za záda našeho brankáře. První gól ranou z 25m do pravé šibenice, druhý jak přes kopírák, třetí po centru a hlavičce do levé šibenice, čtvrtý jsme inkasovali po špatném vyběhnutí gólmana a pátý z nulového úhlu. To byl smrtící scénář prvního poločasu, který zkompletoval naprosto mimo pískající rozhodčí Švancara, jež po snížení Fujdiakem na 4:1 nás nepustil do zápasu po dvou jasných penaltových situacích v pokutovém území a otáčení všemožných zákroků.

Druhý poločas byl již jen naší křečí a oslavou historického výsledku jiříkovských. Doufejme, že i ostatní soupeři to budou mít na hřišti v Jiříkově velmi těžké a budou zde ztrácet body.

Autor: Jemelík Lukáš

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.