DOROST: TJ Mladějovice - TJ Sokol Dub n. M. (2014-15)

30.09.2014 08:44

TJ Mladějovice 1:2 (0:1) TJ Sokol Dub n. M.

Sobota 27. 9. 2014 13:00h

Branky: Pospíšil R. - Pazdera, Přecechtěl

Rozhodčí: Kryl

Počet platících diváků: 15

Sestava domácí: Soldán - Slanina, Jurkovič, Samek, Berg - Pospíšil R., Letko, Nečas, Michalík - Orság M., Vysoudil; Trenéři: Jurkovič, Kropáč; Vedoucí: Šuba

Sestava hosté: ---

Střídající hráči: Mikš, Kropáč, Dudáš

V Sobotu 27.9. jako předzápas mužů hráli zápas dorostenci proti třetímu celku z Dubu nad Moravou. Do zápasu muselo nastoupit nadbytek hráčů po nemoci a tak byla kvalita hry výrazně viditelná a od toho se odrážel celý zápas.

Od začátku zápasu měli jasně navrch hosté, domácí se jen těžko dostávaly k nějakému zakončení. Dub hlavně převišoval ve hře vzduchem, když braly jeden balón za druhým. To vyústilo v první gól Dubu po zmatku z rohového kopu, když na malém vápně putoval míč z jedné strany na druhou. Nakonec míč usměrnil do sítě Pazdera.

I po poločasové přestávce se styl hry příliš nezměnil, stále měli míč u noh víc hráči Dubu nad Moravou a to vyústilo v druhý gól hostujícího celku, který zkóroval z hranice velkého vápna Přecechtěl, když při zákroku Soldána vyklouzl balón z ruk a doskákat do sítě.

Mladějovičtí stále nevěděli, jak vyzrát přes pozornou obranu, jen zřídka se k střele do zakončení ... Například Slanina nebo Letko, ale vždy buďto minuly, nebo je chytil hostující brankář. K závěru utkání byl faulován po nádherné přihrávce Nečase v pokutovém území Pospíšil a následoval pokutový kop, který Pospíšil znovu proměnil. Mladějovice se ještě pokusily výsledek srovnat, ale to se už nepodařilo.

Zápas skončil první prohrou Mladějovičtích na domácí půdě 1:2

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.