DOROST: SK Bělkovice-Lašťany - TJ Mladějovice (2014-15)

05.10.2014 11:01

SK Bělkovice-Lašťany 0:2 (0:2) TJ Mladějovice

Sobota 4. 10. 2014 13:15h

Branky: 0 - Pospíšíl R., Letko

Rozhodčí: ---

Počet platících diváků: 30

Sestava domácí: ---

Sestava hosté: Soldán - Michalík, Jurkovič, Samek, Berg - Pospíšil R., Orság J., Orság M., Charvát J. - Nečas, Letko; Trenér: Jurkovič, Kropáč; Vedoucí: Šuba

Střídající hráči: Kristek, Kropáč, Dudáš, Vysoudil

V sobotu 4.10. Mladějovice odehrály v prostředí Bělkovic sedmé kolo Okresního přeboru. Sestava hostujícího týmu vypadalo následovně 

Do 1. poločasu vstoupily oba týmy vyrovnaně, šance byli na obou stranách, ale po chvíli začaly vyvíjet tlak Bělkovice. Mladějovičtí dopláceli na špatné dostupování hráčů a díky němu Belkovičtí měli ohromné množství střel z dálky, ale ani jedna neskončila v síti. Nejvážnější akce byla po přímém kopu, ale tu Soldán vykryl.

Mladějovičtí se dostávaly k šancím hlavně z brejků, ale nedokázali se dostat do zakončení. Ale nakonec po centru Jiřího Nečase stáhl míč Pospíšil, a přehodil brankáře a stav zápasu byl 1:0. Za necelých 10 minut se stav opět měnil. Roh, rozehráván Pospíšilem na přední tyč Charvát prodloužil, a do bránu doklepnul Luboš Letko.

2. poločas začal podobně jak ten první a zase se více prosazoval domácí tým. Hra začala být docela agresivní, domácí byli neustále na Mladějovické půlce, ale nedokázala prolomit obranu.

Zápas tedy skončil 0:2.

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.