TJ SOKOL HNOJICE - TJ MLADĚJOVICE

07.04.2010 09:52

TJ SOKOL HNOJICE - TJ MLADĚJOVICE

1 : 1  (0 : 0)

Branky:               Vyhnánek - Vyroubal

Žluté karty:         0 - 0

Rozhodčí:            Grušecký

SESTAVA:

Sestava v Hnojicích

  

STŘÍDÁNÍ:

Po dlouhé zimní přestávce jsme nastoupili k prvnímu ostrému zápasu. V Hnojicích nás čekalo pěkné počasí, dobrá atmosféra a hlavně očekávání, jestli se po nevydařené zimní přípravě konečně dočkáme lepšího výsledku...

V prvním poločase byla vidět nerozehranost obou mužstev a bojácnost vzít míč a něco s ním vymyslet. Hra byla vyrovnaná, ale v první obrovské příležitosti se ocitl Mira Filgas, kdy po napadání obránců domácích vypíchnul míč a řítil se ze strany na brankáře. Ten ovšem jeho přízemní střelu na zadní tyč výborně nohou vyrazil! Domácím chyběla přesnost v přihrávkách do nebezpečných prostor a to samé se dalo říct i o nás. Centrované míče spolehlivě sbíral a vyrážel domácí golman a totéž se dá říct o rohových kopech. Přesto těsně před poločasem jsme mohli dát gol, kdy si do uličky naběhl Svaťa Vyroubal, ale špatné zpracování jej připravilo o zakončení.

Druhý poločas pokračoval v nastoleném tempu a nenabízel nijak pěkný fotbal. Spíše to bylo o bojovnosti. A znovu to byl Mira Filgas, který se dostal do koncovky, kdy tentokráte po rychle rozehraném autu a centru hlavičkoval na domácí branku, ale golman skvělým zákrokem míč vytáhnul na roh. První gól padl do domácí branky, kdy využil nedůslednosti domácích obránců Svaťa Vyroubal a na přední tyč prostřelil golmana! 0:1. Ovšem zanedlouho poté po faulu na hranici šestnáctky se postavil k exekuci domácí Vyhnánek a přestřelil zeď na bližší tyč! 1:1. Sporný moment nastal, když přihrávku do uličky dostal Filgas, ale byl zastaven hlavním rozhodčím pro údajný ofside i přes to, že evidentně vybíhal ze své poloviny.

Zápas bych zhodnotil jako vyrovnaný s zaslouženou remízou, ale přesto je to pro nás ztráta dvou bodů, které nám jistě budou na konci sezóny chybět.

ADMIN

Zpět

Diskuze k: TJ SOKOL HNOJICE - TJ MLADĚJOVICE

Datum
Vložil
Titulek

Převzato z webu TJ Sokol Hnojice

TJ Sokol Hnojice-Mladějovice 1:1 (0:0)

V 1. mistrovském utkání jsme se střetli s celkem z Mladějovic. Na to, že okupuje první příčky, předvedená hra tomu neodpovídala. Už od začátku jsme se dostávali do šancí, které jsme ale bohužel neproměnili. Poté se zranil domácí stoper a musel předčasně z hřiště. Postupem času se hra vyrovnala a šance byli vidět na obou stranách. Do konce poločasu se toho moc důležitého nestalo a tak rozhodčí odpískal 1. půli.

Ve druhé půli jsme asi ještě zůstali v kabině, a tak do šancí se dostávali hosté. I když jsme měli nějaké ty šance, tak sme buď netrefili bránu nebo to pochytal brankář hostí. Po jednom výkopu brankáře hostů, podběhl domácí obránce míč a místo aby odhlavičkoval míč do hřiště , tak míč odhlavičkoval za sebe, kde míč převzal útočník hostů a střelou k tyči propálil domácího golmana.0:1!!! Hned vzápětí ale fauloval hráč hostů před vápnem a rozhodčí odpískal přímý kop. K tomu se postavil Vyhnánek a střelou k tyči přes zeď nedal brankáři šanci. 1:1!!!! Do konce zápasu se už mnoho neodehrálo, a tak skončil zápas remízou 1:1!!!!

Datum
Vložil
Titulek

Diskuze

Zde můžete projevovat své názory na zápas...

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.