TJ Sokol Babice "B" - TJ Mladějovice

27.04.2008 15:30

TJ Sokol Babice "B" - TJ Mladějovice

0 : 0

ŽK: Mařinec Petr - Wiesner František

Rozhodčí: Doubrava Vratislav

 

SESTAVA:

 

 

STŘÍDÁNÍ:

 

Toto nedělní odpoledne nebylo příjemné pouze počasím, ale i velkou diváckou kulisou čítající přes 90 platících diváků. Bylo cítit, že jde o derby. A tak jak hráči, tak i fanoušci čekali a doufali v pěkný, bojovný a góly okořeněný fotbal.

Nastoupili jsme ve splácaném složení, kdy stále pro karty nemohli nastoupit Pospíšilové, Petr Hradil se jel bahnit na motokros a tak poprvé v jarní části nastoupil Milan Jurkovič a Svaťa Vyroubal. Na lavičku si sedli: střelec z minulého kola Honza Baláž, trenér dorostů Robert Venclík a také naše mladá krev Ondra Macháček, kteří se vrátili z utkání dorostenců.

Utkání začalo podle předpokladů bojovně, hrálo se nahoru dolů, i když se na kopačky hráčů často vloudily nepřesnosti. První pohlednou akci načali hostující Fujdiak s Krejčířem, kteří si dvakrát vyměnili narážečkami míč a druhý jmenovaný se dostal i do zakončení z hranice šestnáctky. Jeho střela ovšem byla příliš vysoká. Domácí hrozili především z brejků, když se hosté snažili tvořit hru. Avšak ztroskotávali na pevné obraně a do zakončení se dostávali jen sporadicky. Vyjímkou byla akce ze 30 minuty, kdy se do situace sám na domácího gólmana řítil Fujdiak! V nejdůležitějším okamžiku mu ovšem míč sklouznul po nártu a střelu tak brankář vyrazil a následující dorážky skončili znovu na brankáři domácích. Brejková taktika domácím také příliš nevycházela, jelikož jejich přihrávky postrádali potřebnou přesnost. A tak se ke slovu dostali opět hosté, když po přihrávce aktivního Krejčíře objel protihráče Fujdiak a stříleným centrem po zemi nacházel Berga, který ovšem neměl dostatečný klid v koncovce, protože jej obsazoval obránce. Jeho střela tak skončila jen na boční síti domácí brány. Nebezpečí hrozilo pro hosty snad jen ze standardních situací, které ale nedokázali útočníci zakončit. První poločas tak skončil 0:0.

Druhé dějství se oproti prvnímu nijak zásadně nezměnilo. A tak v 50 minutě utkání došlo na první střídání. Svaťu Vyroubala nahradil Baláž. Šancí ovšem bylo velmi málo a tak Svobodu vystřídal Venclík, který se zařadil na stopera a na pravého beka se posunul Matoušek. To přineslo velké zvýšení útočné síly na pravé straně, ale zároveň otevření obraných řad. Křížnou přihrávku si na pravé straně zpracoval právě Matoušek, zatáhl míč k brankové čáře a přízemní centr směřoval na neobsazeného Berga. Tomu ovšem míč na drnu skočil na ruku a tak z akce nic nebylo. V zápětí se po kolmé přihrávce dostal do šance Baláž, v klíčový moment mu ovšem míč utekl na dlouhou nohu a tak zakončení skončilo vedle pravé tyče. Poté se domácí dostali do šance, kdy po centru se do míč odrazil sporně od ruky domácího obránce. Rozhodčího to ovšem nechalo v klidu. Následně se v obranném souboji zranil Venclík a tak ho musel vystřídat Macháček. Znamenalo to další přeskupení obranných řad. Ihned po příchodu na hřiště se dostal Macháček do šance, kdy pěkně vyškolil dva obránce klamavým pohybem na střed a rázem se ocitnul sám před brankářem! Situaci však nedokázal potřebně zakončit a tak si domácí mohli oddechnout a stav utkání zůstal nezměněn. Do konce utkání se již nic významného nestalo, domácí se snažili, hosté se snažili, ale nikdo nebyl schopen vstřelit ani jeden gól. Asi největší šanci domácích vychytal spolehlivý Hoško, kdy dlouhý centrovaný míč zapadal za jeho záda, ovšem dokázal míč vyrazit na roh.

Utkání tak skončilo nic neřešící remízou 0:0.

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.