TJ Mladějovice - AD Horka n.M. (DOROST)

06.04.2008 13:45

TJ Mladějovice - AD Horka n. M.

1 : 3

Branky: Macháček Ondřej - Reich Pavel, Dvorský Tomáš, Navrátil Marcel

ŽK: Všianský Marek, Novotný Jaroslav - Navrátil Marcel, Dostál Petr, Reich Pavel

Rozhodčí: Bartaloš Vincent

 

Za příjemného jarního počasí se na domácí zápas dorostenců přišlo podívat asi 30 diváků, kteří doufali v lepší výsledky, než v podzimní části sezóny.

Od úvodního hvizdu se očekával nápor hostů, kteří byli jasnými papírovými favority. Ten se ovšem nekonal a domácí jej zaskočili dobrou obrannou hrou a dlouhými přihrávkami na rychlé útočníky. To se domácím vyplatilo ve 20. minutě, kdy se dostal k balonu domácí útočník, ve vápně udělal kličku bránícímu hráči, který jej podrazil – penalta! Její exekuce se ujal Huňka, ale velmi špatně kopnutou penaltu bez problémů chytil hostující gólman. Hosté se nedokázali poučit z chyby, kterou vyrobili před pěti minutami. Dlouhou přihrávku stoper minul hlavou a v následném souboji si tělem odstavil Ondra Macháček obránce a přízemní střelou nedal brankáři šanci! 25 minuta – 1:0! Soupeř začal hrát agresivněji a hlavně se více tlačil do útoku. To přineslo faul na hranici 16tky. Exekuce se ujal hostující záložník a levou nohou zakroutil míč na přední tyč. Brankář ji vyrazil na roh, ze kterého hosté nic nevytěžili. Domácí hráli na brejky a jeden z takových pokusů zastavil domácí obránce na poslední chvíli unikajícího Ondru Macháček. Tento zákrok ovšem nebyl oceněn ani žlutou kartou, když hodně diváků i hráčů se dožadovalo vyloučení. Další rušivý protiútok již byl vydařenější, ovšem tvrdá střela prolétla bohužel pouze kolem levé tyčky hostující brány. Ovoce přinesla pohledná akce hostů, kdy po pravé straně se dokázal prodrat záložník až do zakončení, kde mu již nezbyly síly na střelu. Znovu ten samý hostující hráč se znovu prodral po pravé straně a přihrál na střed volnému spoluhráči, který měl gólovou šanci! Domácí gólman ovšem skvěle vyběhnul a konečky prstů vyrazil míč vedle levé tyčky.

Ve druhém poločase se na obrazu hry nic nezměnilo. Domácí bránili a vyráželi do protiútoků, hosté se snažili držet míč a kombinovat. To se jim vyplatilo v 55. minutě, kdy dokázali zakončit akci ve vyrovnávací gól! 1:1 Poté hráči hodně znervózněli a to se podepsalo na kouskování hry a počtu žlutých karet. V 68. minutě se hosté dostali po chybě domácí obrany do situace sám na brankáře, ovšem domácí gólman opět skvělým zákrokem vychytal velkou šanci hostů. To se mu již nepovedlo o tři minuty později, kdy přízemní centr z pravé strany minuli dva domácí obránci a následně se balón dostal k neobsazenému hráči na malém vápně, který neměl problém se zakončením – 1:2 V následujících minutách se domácí tlačili před bránu, z čehož vyplynulo několik rohových kopů, se kterými si ovšem hostující obrana poradila a zároveň přišel protiútok, který byl zakončen těsně vedle pravé tyčky. V 80. minutě se ujal nadějné standardky Všianský, který ovšem rozehrál nakrátko a Huňka tvrdou střelou jen těsně minul pravou tyčku. Dvě minuty na to bylo ovšem rozhodnuto, kdy po chybě Rumpíka se hostující útočník dostal snadno k míči a nedal brankáři šanci – 1:3 Domácí se ovšem nevzdali a výsledkem byla druhá penalta po faulu na Ondru. Zodpovědnost na sebe vzal domácí gólman, ten však nevyzrál na svého protějška, který jeho střelu doprostřed vyrazil kolenem nad branku!

Hosté si tedy odvezli 3 body za výhru 3:1.

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.