FC Jívová - TJ Mladějovice

20.08.2008 13:46

FC Jívová - TJ Mladějovice

2 : 1

Branky: Mazáč Vlastimil 2 - Rozsíval Radek

Rozhodčí: Doubrava Vratislav

Žluté karty: 0 - Fujdiak Jan, Matoušek Jan

 

SESTAVA:

TJ Mladějovice - TJ Sokol Odrlice

 

 

STŘÍDÁNÍ:

 

 

První venkovní zápas nás nezastihnul zrovna v pravý čas. Pro zranění nám chyběly opory zadních řad: Michal Vyroubal a Tomáš Pospíšil. Jak vidíte sestavu výše, tak do zadních řad se museli stáhnout minulozápasoví útočníci. Levou obranu hrál Fujdiak  a předstopera David Pospíšil. I přesto jsme si jeli na hřiště soupeře pro bod. Za příznivého počasí se do ochozů dostavila necelá stovka diváků.

Zápas se začal a v úvodní části zápasu měli domácí hráči územní převahu. Do zakončení se ovšem nedostávali. První nebezpečná situace vznikla po špatném vyběhnutí našeho gólmana. Ten téměř podběhnul vysoký centr, naštěstí jej ale stačil ještě prsty líznout na roh. Poté mohlo udeřit na druhé straně. Po domácí dlouhé malé domů a špatném odkopu brankáře se k míči dostal neobsazený Radek Rozsíval, ale ze 30-ti metrů nedokázal trefit prázdnou branku domácích! Byly jsme nebezpeční pouze po protiútocích. Jeden takový znovu rozeběhnul Rozsíval, kdy šli dva na jednoho obránce. Poslal zpětnou přihrávku na nabíhajícího Patrika Dadu, ten však vysoko přestřelil. V prvním poločase se pak již nic nestalo. Optickou převahu měli domácí, ale vícero šancí si vytvořili hosté, bohužel neproměnili.

Druhý poločas začal, tak jak první skončil, převahou domácích. Ale do žádné vážnější situace se zatím nedostali. My jsme se bohužel také ani nedostávali do zakončení. Hráli jsme až příliš na náhodu. A tak přišel trest. Po krásné kombinaci na levé straně se ke kolmému míči dostal domácí hráč, odcentroval na neobsazeného útočníka, který hlavou neměl problém přesně zacílit! 1:0! Poté dostali domácí jistotu a jejich kombinace byla velmi dobrá. Navíc jsme jim pomáhali nedostatečným napadáním, kdy měli dost času na přihrávky. Druhý úder přišel po odkopu našeho stopera, prohraném sprinterském souboji a následnou zblokovanou střelou, která bohužel zasáhla hostujícího obránce do ruky. Penalta. Tu do šibenice zakončil stejný střelec domácích. 2:0! To už na hřišti nebyl Wiesner, který po srážce při hlavičkovém souboji, měl roztržené obočí. Do konce zbývalo necelých 5 minut a hosté se zmohli alespoň na čestný úspěch. Dlouhý pas od Krejčíře zpracoval na levém křídle Jemelík, jeho tečovaný centr do branky stačil vynikajícím způsobem vyrazit domácí gólman, ale míč se odrazil k volnému Rozsívalovi a ten měl snadnou práci. 2:1! Poté jsme se pokusili o alespoň bodový zisk. Neměli jsme k němu daleko, když po střele volného kopu znovu perfektně vyškrábnul domácí brankář míč na břevno, ale dobíhající Dadu hlavou netrefil, jak by si představoval.

Zápas tak skončil výhrou domácích 2:1, kdy jsme ovšem šahali po bodu, ale po předvedené hře, by to byl bod nezasloužený.

 

 

Zpět

Vyhledávání

Vytvořil Lukáš Jemelík © 2011-16 Všechna práva vyhrazena.